We hosten momenteel meer dan 20,000 klanten.

Affiliate


Wat is een affiliate en hoe word ik het?

Bij HostSlim wordt je als partner gezien, daarom belonen wij onze affiliates meteen van het begin af aan goed. Je krijgt bij ons meteen 20% commissie van het factuurbedrag bij ieder nieuw aangebrachte klant. Dus geen gedoe met staffels, aantal aangebrachte klanten en moeilijke berekeningen. Gewoon een vast percentage en je weet meteen waar je aan toe bent.

Je bouwt een krediet bij ons op en je kunt kiezen uit producten uit ons aanbod of gewoon maandelijks het opgebouwde bedrag op je rekening gestort te krijgen. Wacht niet en meldt je nu aan. Wij regelen alles administratief voor je en je krijgt een eigen link om alles in de gaten te kunnen houden. Heb je nog vragen bel dan gelijk en alles is binnen een paar minuten geregeld.

Dus je kunt zo beginnen met geld verdienen door je bezoekers aan ons door te verwijzen, zo simpel is het tegenwoordig om veel extra geld te verdienen. Wij verwelkomen je graag als partner en wensen je dan ook goede zaken met HostSlim.

Je kunt jezelf aanmelden als affiliate via deze pagina. Je kunt je daar registreren, eenmaal ingelogd zie je een kopje 'affiliate'. Klik hier op en je kunt je eigen affiliate account activeren en direct aan de slag! Je ziet dan ook meteen je persoonlijke affiliate link. Via deze pagina kun je ook real-time je inkomsten bekijken.

Main Globe

Heb je een vraag over ons affiliate programma?


Heb je een vraag of heb je hulp nodig?

-->